< Excursion Senj - Goli otok, Boat tour, Rab, Krk
  • IZLETI

IZLETI

Za Vas smo pripremili poludnevne i cijelodnevne izlete na atraktivne lokacije senjskog arhipelaga. Uz ručak i piće na brodu, zabava i opuštanje zagarantirani.


KRK - SV.GRGUR - PRVIĆ Nazovite i rezervirajte!

Za početak lijepo se smijestite i pripremite za isplovljavanje iz Senjske luke, uz lagani povjetarac plovimo prema otoku Krku. Naše prve destinacije su VELA LUKA i BAŠKA. Zelite li se kupati, razgledavati, planinariti, sve stignete prije polaska prema drugoj destinaciji; otoku PRVIĆU. Ručak na brodu da skupimo snage za upoznavanje i razgledavanje otoka Prvića i Sv. Grgura, ili samo izležavanje na suncu! Nakon već pola dana polazak prema Senjskoj luci.

  • Trajanje: Cijelodnevni
  • Zanimljivosti
Više o izletu

SV. GRGUR - RAB - GOLI OTOK Nazovite i rezervirajte!

Otisnite se sa nama poput starih uskoka kroz Senjska vrata u istraživanje otoka od kojih svaki priča svoju priču. Prvi otok u ovoj priči je životopisni Sv. Grgur, prošetajte kroz borovu šumu, srest ćete i srne, ovce , jelene. Zatim posjetite ruševine prvog ženskog koncentracijskog logora. Popijte piće u kafiću i napunite baterije za slijedeći izazov. Naša slijedeća destinacija je otok RAB, RAJSKA PLAŽA, San Marino, gdje čete se okupati na savršenoj pješćanoj plaži dugoj 1.5 kilometar. Nakon kupanja i razgledavanja možete ručati na brodu te nastaviti put prema zadnjoj destinaciji, GOLOM OTOKU. Prođite putem kojim su prolazili mnogobrojni zatvorenici koncentracijskog logora, razgledajte ostatke pješice ili vlakićem koji vozi po otoku. Nakon toga povratak u Senjsku luku.

  • Trajanje: Cijelodnevni
  • Zanimljivost
Više